Workshop

Mediyoga workshop med twist af Yin– Fornyet energi & indre ro

Lørdag den 1. juni 2024 fra kl. 10.00 – 12.30 hos Godtved Instituttet, Frederiksberg.

Kick-start din weekend. Forkæl dig selv med Mediyoga i form af fornyet energi & indre ro.

Prøv Mediyogaens terapeutiske univers. Workshop med fokus på både blide og dynamiske øvelser samt forvandlende meditationer, mantra og guidede åndedrætsøvelser. Med 2 ½ times fordybelse og egen tid forbinder vi krop og sind, åbner op for fornyet energi og livskraft med fokus på et dybere energetisk arbejde. Den røde tråd i Mediyoga er åndedrættet i kombination med fysiske øvelser, meditationer, mantra og afspænding. Øvelserne er mere eller mindre fysisk hårde og kan tilpasses dig. De kan laves på gulvet, på en stol eller stående.

Udover energigivende øvelser, åndedrætsteknikker, meditationer samt dyb grounding, vil du opleve at få afspændt bindevævet, blive mere fleksible og få mere plads i kroppen. Workshoppen vil blive afrundet med afspænding og kropsskanning.

Essensen i Mediyoga er at arbejde med din krop på en blid, bevidst og accepterende måde og ikke tvinge dig selv ind i stillinger, der gør ondt. Mediyoga er terapeutisk og balancerer hele dig: fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Vi arbejder med at sanse os selv, komme ned i kroppen og mærke hvad der foregår i og omkring os.

Vi afslutter workshoppen med te og sunde snacks.

Pris: 350 kr.
Sted: Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg
Tilmelding: Du sikrer dig en plads ved at tilmelde dig her 

Ved afmelding refunderes beløbet ikke, men det er altid muligt at give sin plads til en anden – efter aftale med Anne Mette.

Vi mødes på 3. etage hos Godtved Instituttet, hvor der er indrettet en smuk sal i Helle Gotveds tidligere bolig. En sal med masser af naturligt lys fra de mange vinduer, en lille altan, smuk belysning og et skønt gulv af egetræ.

Mediyoga workshop med twist af Yin– Fornyet energi & indre ro
Mediyoga workshop med twist af yin d. 1. juni 2024 – hos Godtved Instituttet, Frederiksberg

Svenske universiteter har forsket i MediYoga. En yogaform som i dag anvendes i det svenske sundhedssystemet, og som udskrives på recept af praktiserende læger i vores naboland.

Underviser: MediYoga terapeut, Anne Mette Paarup Kristensen.

Du er altid velkommen til at kontakte Anne Mette enten pr. telefon: 22 23 09 70 eller via mail: kontakt@yogaforstress.dk

Alle er velkomne, hvad enten du aldrig har prøvet yoga før eller du er garvet udøver. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen til Mediyogaens verden, som er så mindful & effektfuld en yogaform.