Om Anne Mette

Anne Mette

Jeg hedder Anne Mette og er uddannet Mediyoga terapeut samt certificeret coach i stress og udbrændthed fra MediYoga International. Jeg har desuden en Yoga alliance-registreret Yin yogalæreruddannelse samt kursus indenfor Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR).

Af anden uddannelsesbaggrund er jeg cand.mag. i audiologopædi fra Københavns Universitet. En uddannelse med grundig viden indenfor anatomi, fysiologi, stemmelære, audiologi samt nerve- og respirationssystemet. Til daglig er jeg ansat som rådgiver og er bl.a. i kontakt med mennesker, som har stress-problematikker i forhold til tinnitus- og høreudfordringer. Tidligere arbejdede jeg i en udviklingsafdeling, hvor jeg udførte kliniske studier og var en del af virksomhedens evidensteam.

I min yogaundervisning har jeg særligt fokus på yogaens energetiske- samt fysiologiske dimensioner. Som et ekstra element knytter jeg også forskningsbaseret viden til flere af øvelserne/meditationerne. Jeg har i min undervisning særligt fokus på at guide den enkelte ned i kroppen. Når opmærksomheden rettes ind i kroppen stilnes sindet med hjælp fra åndedrættet.