MediYoga med et twist af Yin

MEDIYOGA med et twist af Yin yoga:
Anne Mette har afviklet hold af denne type igennem flere år med stor succes.

Fast ugentligt hold opstart d.  27/2 – 14/5 2024
Deltagelse på et fast aftenhold fra kl. 18:45-20:00. Pris for alle 10 gange = 1250 kr.

Sted: Limfjordsvej 45b, 2720 Vanløse.
Læs mere her på hjemmesiden under: Undervisning & kurser. Tilmeld dig her
Ved ønske om prøvetime: 175 kr samt mulighed for månedsvis deltagelse (4 gange): 600 kr. 
Ingen yoga d. 26/3 og 30/4).

Kom og oplev MediYoga – et frirum – hvor der er plads og tid til at lytte til din krops signaler og behov. Tilmeld dig hele forårssæsonen og dermed sikre dig en plads på holdet. 

Jeg guider dig gennem MediYogaens blide, groundende og effektive øvelser, afspænding og dybdevirkende meditationer.

MediYoga er for dig som:

  • Ønsker styrket energiniveau
  • Ønsker forbedret søvn, åndedræt, blodtryk & hjerterytme
  • Vil skærpe koncentrationsevnen og skabe mental klarhed
  • Ønsker øget bevægelighed samt færre smerter i led og muskler
  • Vil lære teknikker for afspænding og ro

Åndedrættet er den røde tråd i MediYoga, og hjælper til at balancerer nervesystemet og skabe dybere kropsbevidsthed. Vi arbejder med MediYoga basisprogrammer – såvel som programmer der balancerer vores energisystem samt antistress øvelser og meditationer, som får systemet ned i gear. Du vil opleve groundende- og energigivende øvelser samt lange blide nærende Yin yogastillinger kombineret med åndedræts- og meditationsteknikker.

Svenske universiteter har forsket i MediYoga. En yogaform som i dag anvendes i det svenske sundhedssystemet, og som udskrives på recept af praktiserende læger i vores naboland.

Tilmelding kan ske her

Tilmelding er efter betaling bindende. Pengene kan refunderes ved afmelding, hvis der er venteliste og/eller pladsen bliver solgt til anden side.

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen til MediYogaens verden, som er så mindful & effektfuld en yogaform.

Underviser: MediYoga terapeut, Anne Mette Paarup Kristensen

Du kan her læse, hvad deltagere siger om Anne Mette:

Mediyoga har været og er mit ugentlige fix til at koble tanker fra hovedet og komme ned i kroppen, blive afspændt og få fornyet energi. Inden jeg startede var mit nervesystem i konstant uro. Jeg havde en del tankemylder og nattesøvnen var dårlig. En barsel med en kolikbaby og hvad der dertilhører, havde desværre bragt min krop og mit sind fuldstændig ud af balance. I al for lang tid.
-Anne

Mediyogaen fik langsomt, men sikkert, rettet op på min mistrivsel og jeg mærkede hurtigt, at jeg med dygtige og omsorgsfulde Anne Mette fik et kærligt rum til at lære at passe på mig selv igen. Fantastisk oplevelse, som jeg er meget taknemmelig for.
-Sofie

Jeg har været deltager på Anne Mettes tirsdags-hold i over 1 år nu. Anne Mette er en meget behagelig underviser, som har en god og fin stemme at lytte til. Min oplevelse er, at tiden med MediYoga har givet mig og min krop fornyet energi, og jeg har fået lettere ved at koble fra i hovedet, da jeg har et meget stressende job. Anne Mette er fokuseret og pædagogisk i alt hvad hun gør samt meget professionel og dedikeret.
– Tone

Tilmelding  her

Tilmelding er efter betaling bindende. Pengene kan refunderes ved afmelding, hvis der er venteliste og/eller pladsen bliver solgt til anden side.