Kursus: MediYoga stress & udbrændthed i Valby

MediYoga-kursus:  stress & udbrændthed

– med start fredag d. 25. oktober – 15. november, 2019
Fire undervisnings-sessioner fra kl. 16.00-17.40 hos Yoga i Valby.

Er du stresset, udbrændt eller har brug for tid til dig selv så deltag på dette kursus over fire gange, som er skræddersyet til dig, der vil genfinde din energi, ro & glæde ved hjælp af yoga.

MediYoga stress & udbrændthed er et kursus for dig som:

  • Føler dig stresset, slidt eller udbrændt
  • Vil finde tilbage til overskud & glæde i hverdagen
  • Ønsker styrket energiniveau
  • Vil lære teknikker for afspænding & ro
  • Ønsker forbedret søvn, åndedræt, blodtryk & hjerterytme

Kurset henvender sig til alle – også til dig, der aldrig tidligere har dyrket yoga. Øvelserne tilpasses den enkelte og kan udføres siddende på gulvet, stående eller på en stol.

På kurset lærer du enkle fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og dybdevirkende meditationer, der aktiverer og styrker grundlæggende funktioner i din krop, såsom fordøjelse, nervesystem, iltoptagelse og dit energiniveau.

Du lærer om, hvordan stress påvirker dit energisystem, og hvordan du kan styrke og balancere din energi. Og du øver dig i at blive opmærksom på dit åndedræt, arbejde med enkelte, blide groundende øvelser, blive afspændt samt på at komme i kontakt med din egen indre ro. Når kroppen afspændes, nervesystemet falder til ro og sindet stilnes, bliver der igen plads til at balancere sig selv, lytte indad samt skabe øget nærvær og tilstedeværelse i hverdagen.

Du vil få udleveret et yogaprogram med nogle af de øvelser/teknikker, som vi gennemgår, så du har mulighed for at fortsætte på egen hånd mellem yogasessionerne.

Svenske universiteter har forsket i MediYoga. En yogaform som i dag anvendes i det svenske sundhedssystemet, og som udskrives på recept af praktiserende læger i vores naboland.

Yoga-sessionerne foregår hos Yoga i Valby – i skønne og nye lokaler med alt yogaudstyr til rådighed. Der er gratis P-tid i to timer  under “Spinderiet” såvel som gode offentlige transportmuligheder.

Længde på kursus: 4 gange
Undervisning: fredag d. 25/10, 1/11, 8/11 & 15/11
Tid: 16.00 – 17.40
Pris: 600 kr
Adresse:
Skolegade 2, 2500 Valby
Underviser: Anne Mette Paarup Kristensen

Tilmelding kan ske her

Tilmelding er efter betaling bindende. Pengene kan refunderes ved afmelding, hvis der er venteliste og/eller pladsen bliver solgt til anden side.

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen til MediYogaens verden, som er så mindful & effektfuld en yogaform.