Undervisning & kurser

Kom og oplev MediYoga – et frirum – hvor der er plads, rum & tid til at lytte til din krops signaler og behov. Trænger du til en sommer med mere ro, nærhed og balance? Har du behov for fordybelse og egenomsorg både på det fysiske, mentale og energetiske plan? Hvis ”ja”, så deltag på MediYoga- eller yin yoga-hold eller på et af mine antistress-kurser.  Du kan også booke en 1:1 session hos mig. Ellers som flere gør, private sessioner i små eller større grupper.

MediYoga henvender sig til alle – også til dig, der aldrig tidligere har dyrket yoga. Øvelserne tilpasses den enkelte, og kan udføres siddende på gulvet eller på en stol.

AKTUELLE HOLD:

MORGENYOGA på TERRASSEN, lørdags-sessioner i juni fra kl. 8.00-9.00 (d. 5/6 & 13/6).
Sted: Vanløse, Pris: 65 kr. pr. gang
– Tilmeldt dig & book en plads her og du vil modtage yderligere info.

For de der er morgenfrisk – eller ønsker at være det! Vi lander sammen på yogamåtten kl. 8.00. Du får mulighed for at vågne nærværende og starte dagen på en energigivende og blid måde med fokus på åndedræt, stræk og bevægelser i et roligt tempo.

MEDIYOGA stress & udbrændthed
Ialt 5 tirsdage i Juni-måned, opstart 1. juni fra kl. 17-18:30. Sted: Den Grønne Dal, Godthåbsvej 182, st. Vanløse. Pris: 775 kr.
– Skriv hvis du har interesse i at få en plads på holdet her

Er du stresset, udbrændt eller har du brug for en pause fra hverdagens hamsterhjul? – så deltag i dette kursus, hvor du får værktøjer til at søge tilbage til dit rolige og stabile indre. Vi arbejder med MediYoga “Stress & udbrændthedsprogrammer”, som anvendes med stor succes. Et hold særligt tilegnet dig, som har brug for at komme helt ned i gear.

Du vil få udleveret et program med nogle af de øvelser/teknikker, som vi gennemgår, så du har mulighed for at fortsætte på egen hånd mellem yogasessionerne.

Det vil være mig en fornøjelse at introducere dig for og guide dig gennem MediYogaens blide, enkle, groundende og effektive øvelser samt afspænding og dybdevirkende meditationer.

MEDIYOGA med et twist af Yin.
I alt 5 tirsdage i Juni-måned, opstart 1. juni kl. 19-20.15. Sted: Den Grønne Dal, Godthåbsvej 182, st. Vanløse. Pris: 500 kr. – Skriv hvis du har interesse i at få en plads på holdet her

Et hold hvor alle kan deltage. Og hvor vi udover at arbejde med MediYoga basisprogrammer – såvel som programmer og øvelser der balancerer vores energisystem – også beskæftiger os med grounding, åndedrætsøvelser, mantraer samt dybdevirkende meditationer, som får systemet ned i gear. Som et ekstra element vil du kunne opleve lange, blide nærende Yin-øvelser, et skønt supplement til MediYogaen.

Læs mere her på hjemmesiden om de aktuelle kurser.

Har du spørgsmål eller andet så endelig skriv til mig her

Send en besked hvis du er interesseret i at blive skrevet op til kommende hold i sensommeren her Du er også altid velkommen til at kontakt mig pr sms/telefon, Anne Mette Paarup Kristensen
mail:  kontakt@yogaforstress.dk eller tlf. 22 23 09 70.