Undervisning & kurser

Kom og oplev MediYoga – et frirum – hvor der er plads, rum & tid til at lytte til din krops signaler og behov. Trænger du til et efterår med mere ro, nærhed og balance? Har du behov for fordybelse og egenomsorg både på det fysiske, mentale og energetiske plan? Hvis ”ja”, så deltag på MediYoga-hold tirsdag aften eller på et af mine antistress-kurser hos Yoga i Valby. Du kan også booke en 1:1 session hos mig.

MediYoga henvender sig til alle – også til dig, der aldrig tidligere har dyrket yoga. Øvelserne tilpasses den enkelte, og kan udføres siddende på gulvet eller på en stol.

AKTUELLE HOLD:

MEDIYOGA med et twist af Yin – Hver tirsdag aften fra kl. 19:40-21:10. Hos Yoga i Valby.
– Kom med til en prøvetime (pris 150 kr). Pris pr. mdr. 420 kr.

Sommertilbud: 4 gange med start d. 16 juni & 23, 30 juni samt 7 juli = 375 kr.

Et hold hvor alle kan deltage. Og hvor vi udover at arbejde med MediYoga basisprogrammer – såvel som programmer og øvelser der balancerer vores energisystem – også beskæftiger os med grounding, åndedrætsøvelser, mantraer samt dybdevirkende meditationer, som får systemet ned i gear. Som et ekstra element vil du kunne opleve lange, blide nærende Yin-øvelser, et skønt supplement til MediYogaen.

AKTUELLE KURSER:

MEDIYOGA stress & udbrændthed, i alt 3 sessioner: d. 14 og 21 august samt d. 4 september hos Yoga i Valby  fra kl. 16.00-17.40. Pris: 450 kr. – Tilmeldt dig & book en plads

Er du stresset, udbrændt eller har du brug for en pause fra hverdagens hamsterhjul? – så deltag i dette kursus, hvor du får værktøjer til at søge tilbage til dit rolige og stabile indre. Vi arbejder med MediYoga “Stress & udbrændthedsprogrammer”, som anvendes med stor succes. Et hold særligt tilegnet dig, som har brug for at komme helt ned i gear.

Du vil få udleveret et program med nogle af de øvelser/teknikker, som vi gennemgår, så du har mulighed for at fortsætte på egen hånd mellem yogasessionerne.

Det vil være mig en fornøjelse at introducere dig for og guide dig gennem MediYogaens blide, enkle, groundende og effektive øvelser samt afspænding og dybdevirkende meditationer.

Læs mere her på hjemmesiden om de aktuelle kurser.

Spørgsmål eller/ Tilmelding kan ske her

Du er også altid velkommen til at kontakt mig, Anne Mette Paarup Kristensen
mail:  kontakt@yogaforstress.dk eller tlf. 22 23 09 70.