Undervisning & kurser

Kom og oplev MediYoga – et frirum – hvor der er plads, rum & tid til at lytte til din krops signaler og behov. Trænger du til en sommer med mere ro, nærhed og balance? Har du behov for fordybelse og egenomsorg både på det fysiske, mentale og energetiske plan? Hvis ”ja”, så deltag på MediYoga- eller yin yoga-hold eller på et af mine antistress-kurser.  Du kan også booke en 1:1 session hos mig. Ellers som flere gør, private sessioner i små eller større grupper.

MediYoga henvender sig til alle – også til dig, der aldrig tidligere har dyrket yoga. Øvelserne tilpasses den enkelte, og kan udføres siddende på gulvet eller på en stol.

AKTUELLE HOLD:

MEDIYOGA med et twist af Yin yoga:
Fast ugentligt hold opstart d.  27/3 – 14/5 2024
Deltagelse på et fast tirsdags-aftenhold fra kl. 18:45-20:00. Pris for alle 10 gange = 1250 kr.

Månedspris = 600 kr. (4 gange), Prøvetime 175 kr.
(ingen yoga d. 26/3 og 30/4).
Sted: Limfjordsvej 45b, Vanløse. Tilmeld dig her

Vi arbejder med MediYoga basisprogrammer – såvel som udvidede programmer og øvelser der balancerer vores energisystem. Derudover beskæftiger vi os med grounding, åndedrætsøvelser, mantraer samt dybdevirkende meditationer, der får systemet ned i gear. Som et ekstra element vil du kunne opleve lange, blide nærende Yin-øvelser, et skønt supplement til MediYogaen.

MEDIYOGA anti-stress kursus: 
Forløb på i alt 6 onsdage, d. 6, 13 & 20 marts samt d. 3, 10 og 17 april.
Deltagelse på små eksklusive hold à 1,5 times varighed fra kl. 17.00-18.30.
Pris: 1200 kr.
Sted: Limfjordsvej 45b, Vanløse.  Tilmeld dig her

Er du stresset, udbrændt eller har du brug for en pause fra hverdagens hamsterhjul? – så deltag i dette kursus, hvor du får værktøjer til at søge tilbage til dit rolige og stabile indre. Vi arbejder med MediYoga “Stress & udbrændthedsprogrammer”, som anvendes med stor succes. Et hold særligt tilegnet dig, som har brug for at komme helt ned i gear. Et hold hvor alle kan deltage.

Du vil få udleveret et program med nogle af de øvelser/teknikker, som vi gennemgår, så du har mulighed for at fortsætte på egen hånd mellem yogasessionerne.

Det vil være mig en fornøjelse at introducere dig for og guide dig gennem MediYogaens blide, enkle, groundende og effektive øvelser samt afspænding og dybdevirkende meditationer.

MEDIYOGA 1:1 sessioner:
Du kan også booke en 1:1 MediYoga session, da jeg er uddannet MediYoga terapeut. Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte mig i forhold til bookning af mindre eller større private gruppe-sessioner.

Læs mere her på hjemmesiden om de aktuelle kurser eller send en besked hvis du er interesseret i at blive skrevet op til kommende hold  her

Du er altid velkommen til at kontakt mig pr. sms/telefon/mail, Anne Mette Paarup Kristensen.
Mail:  kontakt@yogaforstress.dk eller tlf. 22 23 09 70.